Alfred Decker (Català)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfred Decker és un dissenyador de permacultura guardonat; un educador certificat per l’Associació de Permacultura de Gran Bretanya; una veu líder en Permacultura Social; i un dels innovadors educadors de permacultura d’Europa. El seu viatge cap al disseny ecològic va començar l’any 1998 quan va completar el seu primer Curs de Disseny de Permacultura a Califòrnia. Des de llavors, Alfred s’ha implicat en moviments i projectes socials a través de moltes fronteres.

És iniciador de la consultoria 12P Permaculture Design, Permacultura Barcelona i el projecte Boscos Comestibles de Can Masdeu; és co-iniciador de l’Acadèmia de Permacultura Ibera; i era membre de l’European Permaculture Teachers Partnership així com el Permaculture Council of Europe. Alfred té un diploma de postgrau en arquitectura sostenible i energia renovable (Centre de Tecnologia Alternativa).

Després de prendre una Formació de Formadors amb Rosemary Morrow el 2011, va dur a terme un aprenentatge de dos anys amb ella (fins i tot sis cursos com el seu ajudant). El 2013 va obtenir un Diploma en Educació i Desenvolupament Comunitari de Permacultura (Blue Mountains Permaculture Institute – Austràlia). Compromesos a impulsar el curs de PTT que Rosemary va desenvolupar en més de quatre dècades d’experiència docent a tot el món, Alfred va facilitar més de 20 cursos de PTT com a facilitador principal, va coeditar les tres versions del manual de PTT i va organitzar una campanya de finançament col·lectiu amb èxit per desenvolupar el plataforma. Rosemary li ha demanat que organitzi els entrenaments de PTT a Europa, i ha desenvolupat una versió en línia del curs a la plataforma educativa de la Permaculture Association of Britain.

L’any 2024, Alfred es va unir al Council of Permaculture For Refugees, seguint la seva passió i enfocament sobre com la permacultura pot ser útil per als refugiats i els migrants, i com l’educació de la permacultura es pot dissenyar per a ells com a aprenents… i com ells, al seu torn, poden compartir millor els seus coneixements i experiència valuosos amb els altres.

Alfred viu a Berga, Catalunya, i està disponible per a activitats educatives, treball de disseny i consultoria.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!